Reiki

‘'Appreciate yourself and honor your Soul’’

REIKi

A NEW EXPERIENCE

Het Japanse woord Reiki staat voor Universele Levensenergie. Toch is dit slechts een minimale beschrijving van de ondoorgrondelijke kracht van Reiki.
We staan als mens steeds vaker stil bij onze emoties en gevoelens. En we weten steeds beter dat gezonde, natuurlijke voeding belangrijk is voor ons lichaam. Net als voldoende beweging, water en zuurstof. Maar waar we niet vaak bij stilstaan is dat daar ook een constante stroom energie voor nodig is. Hoe vrijer die energie stroomt, hoe gezonder en gelukkiger we zijn.

VAN BLOKKADES NAAR BEHOEFTES

Reiki werkt voor iedereen weer anders. Het ondersteunt, verbetert de gezondheid, verdiept de levensvreugde en schept balans waar nodig. Tijdens een Reiki-behandeling stroomt Reiki zelf naar de oorzaak van eventuele klachten, angsten of andere ongemakken. Het brengt je dichter bij je authentieke zelf en helpt nadelige patronen te herkennen (en los te laten).
Met Reiki krijg je niet in één keer alles over je heen wat je emotioneel hebt weggestopt of lichamelijk vast is gaan zitten. Je krijgt wel – in je eigen tempo -meer duidelijkheid over de geblokkeerde delen om deze alsnog te helen. Reiki brengt je niet alleen meer levensvreugde en een groter bewustzijn van je lichaam, het zorgt ook voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

REIKI TEGEN LICHAMELIJKE EN GEESTELIJKE KLACHTEN

Bij langdurende klachten (of als je bijvoorbeeld allang niet lekker in je vel zit), is het aan te raden te starten met één Reikibehandeling per dag, gedurende vier aaneengesloten dagen. Zo kan Reiki goed doordringen tot de kern (de oorzaak) en krijgt het helingsproces een ‘kickstart’. Daarna kun je overschakelen naar een wekelijkse behandeling. In de tussentijd zal het effect voelbaar worden en het helingsproces zich verdiepen.

REIKI: OOK FIJN ALS JE GEEN KLACHTEN HEBT

Ook als er geen klachten zijn is hetprettig om een Reiki-behandeling te ondergaan. Voor de ontspanning en het ondersteunen van je gezondheid, voor het verhogen van je energieniveau of gewoon omdat het heerlijk voelt.

Reiki Treatments

Reiki

€ 75,00

Tijdsduur: 60 minuten

Reiki 4 dagen

€ 270,00

Tijdsduur: 240 minuten

Reiki afstandsbehandeling

€ 75,00

Tijdsduur : 60 minuten

back to top