About Roelie

Leaving behind the hustle and bustle of everyday life, taking some time for yourself. For relaxation, rest and care. That’s what ROELIES is all about. The harmonious atmosphere, delicious smells and relaxing sounds make everything fall into place. From a breathwork session to a facial treatment. ROELIES is a feast for the senses and a charging station for body and mind. Roelie van den Berg is a qualified and experienced all-round beautician and masseuse. She is also trained to give reiki and breathwork sessions. At Roelie you are in good hands for professional treatment with personal attention. Her mission is to let you experience what you can achieve with the right relaxation and care. So that you step out again with a sense of well-being. Totally yourself, natural beauty.

About Mukesh

Mukesh Joshi: (Foundational Yoga teacher, Personal Trainer, Massage Therapeut)

Physical exercise has always been an important part of Mukesh’s life. For years he was a whitewater and mountain guide, boxing and spending many hours in the gym. At the same time – in his quest for authenticity in life – he started to practice yoga and meditation. It has shown him how to combine physical exercises with the principles and traditions of the ancient Indian philosophy in which he was born and raised.

Very pleasant atmosphere. Roeli is very friendly, super caring, knows everything about natural cosmetics and wellbeing. It was such a big pleasure to talk to her and of course to have a royal treatment.All ingredients that she works with are 100% natural. My skin feels fantastic.Extremely clean area, relaxing music.Highly recommend.
Liudmyla Berkheij
08:09 09 Jun 22
Bij Roelie(s) heb ik voor het eerst kennis gemaakt met ademwerk. Omdat ik nog geen ervaring had met een adem-ceremonie, wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten en hoe ik het zou gaan ervaren. Het was uiteindelijk heel fijn en bijzonder. Roelie stelde me helemaal op m’n gemak en legde uitgebreid en duidelijk uit op welke manier en uit welke stappen de ceremonie zou bestaan. Wat er zou kunnen gebeuren en wat je zou kunnen ervaren. Ook tijdens de ceremonie was er een fijne balans tussen begeleiding een sturing. Al met al een hele prettige ervaring, welke ook aanleiding geeft naar verdere stappen in de zoektocht naar bewustwording.
Liset van den Berg
19:34 25 Feb 22
Roelie biedt iedereen een plek en moment van rust. Dit kan een heerlijke gezichtsbehandeling zijn, of een unieke en verhelderende adem sessie. Ze weet mensen feilloos aan te voelen, zonder te oordelen. Ik voel me veilig bij haar en ga met een goed gevoel weer de deur uit. Geef je lichaam en geest een cadeautje en breng zeker een bezoek aan Roelie.
Maxine Stam
16:59 21 Feb 22
” Het was een heerlijke gezichtsbehandeling , ik voelde me er meteen thuis! Roelie zorgt er voor dat je volledig ontspanen bent en geeft je een magische beleving. Ook geeft ze fijne tips waar je echt wat aan heb! Ik raad het iedereen aan ! Dank je wel lieve Roelie!”
Vera van de Wege
09:06 16 Feb 22
Gisteren bij Roelies geweest voor een gezichtsbehandeling voor mannen.In 1 woord: WOW!Wat een fijne ervaring was dit! Roelie ontvangt je in een fijne rustige esthetische ruimte met open armen en laat je je helemaal op je gemak voelen.De behandeling zelf was een erg fijne ervaring, waarbij Roelie heel rustig en helder uitlegde wat ze precies ging doen en met welke producten ze werkt.Dit was mijn eerste ervaring met een gezichtsbehandeling, en als iemand met veel huidproblematiek in het verleden vond ik het best wel spannend.Maar de manier waarop Roelie me welkom heette, me op m’n gemak stelde en me behandelde doet me afvragen waarom ik niet veel eerder deze stap heb gezet.Ik kan het iedereen, zowel man als vrouw, aanraden om een gezichtsbehandeling te boeken bij Roelie, het is het dubbel en dwars waard!
Alexander
09:15 08 Feb 22
Schoonheidsbehandeling bij Roelies is een zeer bijzondere ervaring, ze weet je steeds weer te verrassen! Professionele behandeling, zeer prettige ontspannende massage en fijne producten. Roelies is zeer bevlogen en ze biedt je echt een persoonlijke behandeling. Zeker aan te raden, echt een cadeautje voor jezelf!
Linda van Angeren
16:05 06 Jan 22
Voor het eerst bij Roelies geweest, wat een ervaring! Dit is een schoonheidsbehandeling +++. Roelie’s warme persoonlijkheid, haar holistische kennis, professionaliteit en gastvrijheid gaven mij echt precies wat ik nodig had. Daar heeft ze duidelijk een zesde zintuig voor. Een dikke aanrader voor elke vrouw die zichzelf 1,5 uur diepe ontspanning gunt! Mijn 2e afspraak staat al gepland 😀
els potma
13:01 05 Nov 21
Roelie is een topper en voel mij altijd herboren na een behandeling in heerlijk rustgevende salon en muziek
Sabine Sun (Soof)
19:20 08 Aug 20
Sinds ik bij Roelies kom ziet mijn huid er beter uit. Heerlijke produkten, heerlijke behandelingen, goede duidelijke informatie… kortom; het is echt even ontspannen en ze neemt de tijd voor je.. . Roelie is een super lieve dame en een top schoonheidsspecialiste.
Esther Ten Donkelaar
13:17 21 Feb 20
Roelie is een aardige attente jonge Dame ,Ze weet wat ze doet en geeft erg fijne behandelingen in een relaxte sfeer.Tot nu toe een aantal keer geweest een mijn huid straalt. Dikke👍Mijn dochter met onreine huid heeft ze ook heel goed kunnen helpen.Volgende afspraak staat al.
Ţanja Zupan
15:44 17 Jan 20
Ik heb nu twee keer de bio peeling behandeling gehad en wat is dat een fijne behandeling. Door de peeling herstelt mijn huid echt stukken sneller dan daarvoor. Mijn huid voelt nu ook minder vet aan en ik heb minder last van onzuiverheden. Echt een aanrader, deze behandeling!
Elena Westerhof
20:19 14 Jan 20
Naomi Fallakha
14:10 14 Jul 19
Een heerlijke bio peeling gehad van Roelie! Geweldige service, rustgevende ambiance en fijne producten. Roelie zelf is heel lief en legt alles goed en rustig uit. Ik ging op advies van een collega en ik ga zeker terug!
Gwen Hoopman
16:01 09 Mar 19
Rik Riphagen
10:31 13 Dec 18
Perfect
Rolf Alblas
13:20 02 Nov 18
Wat was dat fantastisch! Ik (maar vooral mijn gezicht) voelen als herboren! Ik ga dit zeker vaker doen.
IngeborgWesterhoff
15:02 26 Oct 18
Gister heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Roelies. Ik straal weer. ☀️Ik kom zeker terug!
Kenny Rakim
19:13 23 Sep 18
Marta Reinders
17:15 04 Sep 18
Super salon en de biopeeling echt een aanrader! Roelie heerlijk jou fijne behandelingen elke maand!
Annemieke van Duuren
13:12 04 Jul 18
I have been to Roelies Beauty Salon last saturday during vacation to do a Facial Treatment! It is absolutely recommendable! The place is very nice and Roelie makes you feel very welcome and “at home”. During the treatment, she explained all her steps and the products she used and I was absolutly happy with the result! If I would live in Vorschooten, I would definitely come back!
Leo Bäcker
20:34 01 Jul 18
een zeer goede behandeling gehad, nu na 3 behandeling is mij acne echt een stuk minder. bijna weg zelfs, ik zou echt eens aanraden om daar langs te gaan.
Workswith 1
14:42 29 May 18
Super fijn een heel relaxt !! Prachtige salon waar je echt even 2 uurtje helemaal voor jezelf hebt en daarna ook nog eens helemaal vol tip en tricks naar buiten gaat !! Tot de volgende keer Roelie ik kom zeker terug. X
Julia Martens
19:44 09 Mar 18
Heerlijke,heerlijke behandelingBen helemaal ontspannen weggegaan.Ik heb al gepland om dat elke maand te doen.Echt een aanrader.
Vito Tumbiolo
16:15 22 Feb 18
Wat een rust, liefde en ontspanning. En het allerbelangrijkste: een babyhuidje!
Sammy Berendsen
20:07 08 Feb 18
Zo ontzettend genoten van de heerlijke behandeling bij Roelie. Heel tot rust gekomen. Ik gun iedereen zo’n heerlijk momentje voor jezelf. Wat een aanrader!
Pebbles van Noorden
16:07 07 Feb 18
De massage bij Roelies was een heerlijke ervaring. Ik voelde me erg op mijn gemak en ben helemaal tot rust gekomen. Een absolute aanrader!!
marsha vd lecq
22:13 15 Dec 17
Just WOW! Love the treatment. It’s really recommondabale. Next appointment is scheduled!
Atilla Cetin
14:49 06 Dec 17
Voordat ik de medicijnen wilde accepteren, van de dermatoloog, voor mijn acne en ontstekingen in mijn gezicht, wilde ik een behandeling bij Roelie de kans geven.Gelukkig voor mij, heb ik hierna nooit meer aan de medicijnen of de dermatoloog hoeven denken.Als we foto’s hadden genomen, voor de behandeling en erna, dan had ik dit verhaal niet hoeven typen.Wat een wereld van verschil!Roelie heeft mijn huid tot rust gekregen, door elke 6 weken een behandeling in te plannen.Mensen die mij nog niet lang kennen geloven zelfs niet dat ik zo last hebt gehad van acne en ontstekingen, in mijn gezicht.Mijn huid is nu gewoon gaaf en rustig.Ik durf weer in de spiegel te kijken.Roelie is een specialist en neemt de tijd voor je.De behandeling is een cadeautje voor je geest en huid en het geld meer dan waard!
Suus B
20:52 24 Nov 17
Het is altijd een cadeautje als je bij Roelie in de stoel ligt. Ik heb soms best last van een onrustige huid, maar Roelie weet hier altijd de juiste verzorging voor. Ze legt altijd met aandacht helemaal stap voor stap uit wat de behandelingen zijn en waar ze goed voor zijn. Dit is heel fijn voor de beleving maar het doet ook echt wat voor mijn huid. Wanneer we klaar zijn voelt mijn huis weer als nieuw. De sfeer in de salon is heel rustgevend en Roelie zorgt ervoor dat je je helemaal ontspannen en thuis voelt. Veel zorg en liefde kan je verwachten.
Farrah Spaargaren
10:50 14 Dec 16
Ik kom om de zes weken speciaal naar Voorschoten (vanuit Amsterdam) voor een behandeling van Roelie. Wat ik persoonlijk heel fijn vind, is dat Roelie altijd heel grondig mijn huid reinigt. Na de reiniging begint het relaxte gedeelte en kom ik heerlijk tot rust. Ik kan het iedereen aanraden om naar Roelies te gaan voor een behandeling!!!
jemaira van der Velden
19:56 06 Dec 16
ROELIES Beauty & Massage is een beleving van ontvangst tot aan dat je de deur weer uitstapt. Ze is een verzorgde, lieve en zeer professionele huidtherapeut die een behandeling toepast die jou huid ook daadwerkelijk nodig heeft. Hiervoor heeft ze een breed assortiment aan behandelingen en is er voor iedere klant een mogelijkheid om je eens even lekker te laten verwennen of juist huidproblemen aan te pakken. Je kunt dus zeggen dat dit een persoon is die van haar vak houdt en alles met veel precisie en liefde doet. Bovendien laat ze je enorm thuis voelen en heeft de salon een ontspannen sfeer.Roelie tot gauw!
Nadia Fransen
16:27 14 Nov 16
Ik was letterlijk in goede handen! Een treatment door Roelie is even weg zweven uit de alledaagse drukte. De behandelruimte ademt rust en ruimte uit. Roelie is erg kundig en heeft veel oog voor detail. Handdoeken, zachte dekens, etherische olie, high quality producten … alles is tot in de puntje op elkaar afgestemd. En bovenal, Roelie is een leuk mens! 🙂
Karlijn Pieterse
13:33 17 Jun 16
Echt een aanrader ! Mooie ruime salon waar men de tijd voor je neemt, je wordt volledig in de watten gelegd….Heerlijk !
Marco
15:26 25 May 16
Top behandelingen, goede service, hele goede Producten, lekkere sfeer, heerlijk achtergrond muziekje, hele aardige nette dame met een hele fijne rustige stem die alles heel rustig en duidelijk uitlegt wat ze doet en gaat doen en wat de bedoeling van de behandeling is. Al met al l, ik ben vaste klant!!!
Marlon Wijnaldum
22:16 26 Jan 16
back to top