Breathwork

‘’Your breath is the voice of your Soul’'

Breath work

A NEW EXPERIENCE

In… en uit… Ademen is het belangrijkste wat we doen, dag in dag uit. Zonder onze ademhaling kunnen we niet leven. Maar ademen is meer dan dat. Het verbindt ons met alles om ons heen. We kunnen er onze stemming, gedachtes en emoties mee beïnvloeden. Goed ademen zorgt voor rust en ontspanning op de momenten dat je het nodig hebt. Maar hoe doe je dat, goed ademen? Tijdens de ademwerk sessies leer je je bewust worden van je ademhaling. We gaan samen op ontdekkingstocht. Je krijgt inzicht in je ademhaling, ook bij stressvolle situaties of inspannende activiteiten.

BEWUSTWORDING BRENGT BALANS

Hoe adem jij en waarom doe je dat op die manier? Door je bewust te zijn van je ademhaling en hiermee te experimenteren, leer je jezelf beter kennen. Met ademwerk leer je hoe ademen een waardevolle bijdrage levert aan jouw plezier in het leven en je dagelijkse uitdagingen. Ervaar de rust, de ontspanning, het overzicht en de voldoening die goed ademen je brengt.

WAT DOET 'ADEMWERK'?

Tijdens de adem-ceremonie gaan we op zoek naar emotionele blokkades die je bewust en onbewust hebt opgeslagen. We creëren ruimte en verlichting om de stress die vastzit in je lichaam, los te laten.

Wat is jouw koers?

Tijdens de ceremonie werken we met intenties. Waarom ben je hier? Wat mag je loslaten of wil je juist omarmen? Zie het als een soort richting voor jezelf. Zoals je een adres invult in Google Maps voordat je naar een nieuwe bestemming rijdt, helpen intenties je om jouw pad te vinden. Je krijgt daarmee ‘tools’ in handen die je kunt toepassen in het dagelijks leven. 

HOE WERKT 'ADEMWERK'?

Om ons voor te bereiden op het ademwerk drinken we vooraf samen cacao. Naast dat cacao rijk is aan mineralen, vitaminen en antioxidanten, verhoogt het de doorbloeding en laat ze endorfine vrijkomen.
Het opent ons hart en helpt bij het maken van een diepere verbinding. We starten de ceremonie met meditatie, visualisatie en reinigen onszelf met salie en Palo Santo. Daarna brengt een diepe ontspanning je van het parasympatisch zenuwstelsel (de plek waar we opladen en tot rust komen) naar een actieve verbonden ademhaling. Zo activeren we het sympathisch zenuwstelsel. We creëren de ruimte om te voelen en los te laten wat ons niet langer dient. Om daarna weer helemaal terug te gaan naar de ontspanning.

Na het actieve ademwerk is er tijd voor integratie, rust en het delen van je ervaringen.

Nieuwsgierig geworden?

Deze innerlijke reis gaat terug naar de basis, naar een diepe verbinding met jezelf, naar je ware ik. Het is de plek waar je acceptatie vindt, en kracht. Ben je benieuwd wat ademwerk voor jou kan betekenen? Je kunt bij ROELIES een of meer sessies boeken (zowel één-op-één als in groepsverband, wat je prettig vindt). Stuur een mailtje naar info@roelies.com of bel 06 13 53 55 51. Ook als je nog vragen hebt, kun je hier terecht. 

Roelies Breathwork

Breathwork Ceremony

€ 95,00

Tijdsduur 120 minuten

back to top