Esse

CONSCIOUS SKINCARE

Esse vertegenwoordigt onze passie voor schoonheid en onze visie voor bewust leven.
Het Zuid Afrikaanse merk maakt de meest geavanceerde producten ter wereld door gebruik te maken van hun kennis van menselijke bacteriën en wat die doen met onze huid.
Daarnaast test Esse niet op dieren en gebruikt geen basis ingrediënten van bedrijven die dit wel doen. Ook maakt ze geen gebruik van dierlijke producten of bijproducten. Esse is geaccrediteerd door PeTa en Beauty Without Cruelty en alle producten hebben het Vegan Society certificaat.
Ook is Esse gecertificeerd biologisch door Ecocert en betrokken bij Fair Trade en is een geaccrediteerd partner van PhytoTrade Africa.
Esse is een CO2 neutraal bedrijf en hun klimaatvoetafdruk wordt jaarlijks volledig gecompenseerd door de aankoop van CO2-certificaten.
Met liefde voor mens en natuur, ervaar zelf wat Esse voor uw huid kan betekenen.
Certified Organic

Sinds onze oprichting in 2002 zijn we trouw gebleven aan onze kernprincipes: we zijn gecertificeerd biologisch, veganistisch en wreedheid vrij.

We ondersteunen eerlijke handel en we zijn een koolstofneutraal bedrijf.

Wij geloven dat bewuste producten een stap zijn naar een oneindig duurzame en mooie toekomst.

2B

BIO BEAUTY

We zijn er trots op te kunnen werken met de productenlijn van 2B Bio Beauty die zorgen voor zichtbare huidverbetering.
De 100% natuurlijke BIO peeling en verzorgende producten van 2B Bio Beauty hebben een helende werking en pakken op innovatieve wijze onvolkomenheden van de huid aan. De huidvernieuwing wordt gestimuleerd, de teint egaliseert en tekenen van veroudering verdwijnen. Dankzij de hoogtechnologische actieve bestanddelen, beantwoordt 2B Bio Beauty aan de verwachtingen van de moderne man en vrouw, ongeacht hun leeftijd, huidtype en leefmilieu.
back to top