Reiki

Treatments

Reiki

Het Japanse woord Reiki kan vrij letterlijk worden vertaald als Universele Levensenergie, de energie van het leven zelf. Toch is dit maar een minimale beschrijving van de kracht van Reiki die voor ons als mens nog steeds ondoorgrondelijk en onbegrijpelijk is. We staan steeds vaker stil bij body & mind, bij onze emoties en gevoelens, misschien zelfs wel bij hoe wonderlijk het is dat ons lichaam functioneert zoals het doet en dat al onze organen samenwerken en hun ‘taak’ uitvoeren. We worden ons steeds bewuster dat gezonde, natuurlijke voeding van cruciaal belang is om ons lichaam gezond te houden. En dat voldoende beweging, water en zuurstof nodig zijn voor ons lichaam om goed te functioneren. Waar we vaak niet bij stilstaan is dat daar ook een constante doorstroming van energie voor nodig is. Dit leven, dat van nature door ons lichaam heen stroomt, kunnen we Reiki noemen. En hoe meer dit vrij kan stromen, hoe gezonder en gelukkiger we zijn en hoe meer we het leven kunnen leven dat van nature bij ons past.

Omdat wij als mens allemaal uniek zijn, werkt Reiki ook voor iedereen op een unieke manier, het is iets om zelf te ervaren wat het voor jou doet.Reiki ondersteunt de hele persoon, het verbetert de gezondheid, verdiept de levensvreugde en schept balans waar dat nodig is. De energie stroomt vanzelf naar de oorzaak van eventuele klachten, angsten of andere geestelijke ongemakken, zodat de heling bij de wortel kan plaatsvinden. Het brengt je dichter bij je authentieke zelf en helpt patronen te herkennen waar je nadeel van kunt ondervinden en deze los te laten. Het effect hiervan is niet dat je in één keer alles wat je emotioneel hebt weggestopt of lichamelijk vast is gaan zitten, over je heen krijgt, maar dat je op een rustige manier meer duidelijkheid krijgt, en de geblokkeerde delen alsnog helen. Behandelingen brengen je in je eigen natuurlijke tempo dichter bij je levensvreugde, maakt je bewuster van de behoeftes van je lichaam en het bevordert je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Voor de behandeling van langdurende klachten of wanneer je bijvoorbeeld al een tijd niet lekker in je vel zit, is het aan te raden te beginnen met een serie van vier Reikibehandelingen; één Reikibehandeling per dag, gedurende vier aaneengesloten dagen. Tijdens deze voorbereiding van het lichaam krijgt Reiki de kans goed door te dringen naar de oorzaak en geef het helingsproces een ‘kickstart’. Hierna is het ideaal om wekelijks een Reikibehandeling te ontvangen. In de tussentijd zal het effect van de behandelingen integreren en het helingsproces zich verdiepen. Ook als er geen klachten zijn is het prettig om een Reikibehandeling te ontvangen. Voor de ontspanning en het ondersteunen van je gezondheid, voor het verhogen van je energieniveau of gewoon omdat het heel fijn is om een behandeling te krijgen.

Reiki Treatments

Reiki

€ 70,00

Duration: 60 minutes

Reiki 4 day treatment

€ 260,00

Duration: 240 minutes

Reiki Treatment on Distance

€ 70,00

Duration: 60 minutes

back to top